2021 Çağrı Karşılama Personeli Maaşı Ne Kadar ?

2021 Çağrı Karşılama Personeli memur personel alımı, başvuru şartları ve maaşları

2021 Çağrı Karşılama Personeli Maaşı Ne Kadar?

2021 Memur alım ilanlarını heyecanla bekleyen memur adaylarına büyük bir müjde de İçişleri Bakanlığı’ndan geldi. İçişleri Bakanlığı tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfasından yayımlanan resmi ilanda toplam 1772 Personel alımı yapılacağı duyurulurken bu alımda 1462 Kadro  Çağrı Karşılama Personelleri için ayrılmış durumdadır.

Uygun Konaklama Seçenekleri İçin Tıkla, Gör --> Öğretmenevi Fiyatları

Alım sayısının büyük bir çoğunluğunun Çağrı Karşılama personeli alımı‘na ayrılması ise memur adaylarını Çağrı Karşılama Personeli maaşı ne kadar gibi soruların cevabının aranmasına teşvik etti. Personelalim.net adresi olarak bu sorunun cevabını veriyoruz.

2021 Çağrı Karşılama Personeli Maaşı Ne Kadar ?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan listede görev süresine göre Çağrı Karşılama personeli maaşlarının değişkenlik gösterdiğini görmekteyiz.

Yukarıdaki tablodan da görüldüğü üzere 2021 yılında yeni göreve başlayacak olan önlisans mezunu bir çağrı karşılama personelinin maaşı en az 3470 TL olmaktadır. Bu rakam tecrübeye ve çalışma süresine göre artmaktadır. Ek olarak mesai ücretleri, evli olup olmaması, mezuniyet durumu, çocuk sayısı gibi etkenler de eklendiğinde 2021 Yılında yeni göreve başlayan bir çağrı karşılama personelinin en az 3800-4000 tl arasında maaş alacağını söyleyebiliriz.



Bu personel alım konusu için ilk yorumu siz yazın

Bu Memur-Personel Alımı Konusuna Yorum Yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.


*