Ana SayfaAskeri Personel Alımı2024 MSÜ MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLDU!

2024 MSÜ MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2024 yılı mülakat ve fiziki yeterlilik sınav tarihleri aşağıdaki şekildedir:

  1. Hava Harp Okulu için seçim aşamaları 26 Haziran – 02 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar, belirlenen tarihlerde Dikmen Caddesi Kara Harp Okulu Komutanlığı’nda (Bakanlıklar/Ankara, TBMM karşısındaki 1 Numaralı Nizamiye) sınavlara katılacaklardır.
  2. Diğer Harp Okulları için seçim aşamaları 03 – 11 Temmuz 2024 tarihleri arasında planlanmıştır. Bu süre içinde diğer Harp Okulları için mülakatlar gerçekleştirilecektir.
  3. Astsubay Meslek Yüksek Okulları (MYO) için ise seçim aşamaları 12 – 20 Temmuz 2024 tarihleri arasında icra edilecektir. Astsubay MYO adayları da belirtilen tarihlerde mülakatlara katılacaklardır.

Seçim aşamalarına katılacak adaylar, sınav günleri ve saatleri ile ilgili bilgileri MSÜ tarafından belirlenen sorgulama sayfasından öğrenebilirler. Adaylar, sınavlara katılmak için gerekli olan belgeleri ve fiziki yeterlilik şartlarını yerine getirmek zorundadırlar.

Bu tarihler Pazar günlerini kapsamamaktadır ve belirtilen tarihler MSÜ tarafından resmi olarak duyurulmuştur. Adaylar için önemli olan tarihleri takip etmek ve gerekli hazırlıkları tamamlamaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

En Çok Okunanlar